Jeftine avio karte do Hong Konga

Cena od 552
Lokacija Hong Kong
Aerodrom Hong Kong International
Avio kompanija Aeroflot
  • Avio karta
  • Mapa

Ukoliko vam je potrebna najjeftinija avionska karta iz Beograda do Hong Konga, naša preporuka je let sa Aeroflotom, po ceni od 548 eur. Cena karte uključuje sve takse i naknade za online rezervacije. Let Beograd Hong Kong je sa presedanjem u Moskvi. Tarifa važi za putovanja koja započnu do 31.decembra 2015. ili od 01. – 31.marta 2016. Dužina boravka je do 165 dana.

Trajanje avio leta Beograd Hong Kong
Konekcije izmedju letova sa presedanjem u Moskvi su dobre. Trajanje leta do krajnje destinacije, zajedno sa presedanjem je 14 sati. Slične konekcije ima i kompanija Turkish Airlines sa presedanjem u Istanbulu i Etihad Airlines sa presedanjem u Abu Dabiju.

Pozovite nas za najpovoljniju ponudu po ceni i konekciji, na relaciji Beograd Hong Kong.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

  • Avio karta
  • Mapa