Avio karte Beograd Dizeldorf

Cena od 185
Lokacija Dizeldorf
Aerodrom Duesseldorf international
Avio kompanija Air Serbia
  • Avio karta
  • Mapa

Najjeftinija avio karta iz Beograda za Dizeldorf od 185 eur. U cenu su uključene sve takse, osim troškova izdavanja avionske karte. Cena se odnosi na povratno putovanje, na avioletovima JU320 i JU325. Direktan let Beograd Dizeldorf, prevoznik Air Serbia.

Cena je informativnog karaktera, broj mesta je ograničen. Preciznu informaciju o ceni avionske karte dobijate isključivo na vaš datum putovanja. Pozovite naše agente ili proverite putem online pretrage sa desne strane. Polja gradova Beograd Dizeldorf je već popunjeno, samo ukucajte datume putovanja, predlažemo da proverite nekoliko dana +/-, jer i jedan dan može uticati na cenu. Ako vam je sve ovo komplikovano pozovite nas, naši agenti ponudiće vam najjeftiniju opciju za vaše putovanje.

Proverite da li je u toku promotivna akcija za let Beograd Dizeldorf kada cene mogu biti niže.

Predlog: ukoliko želite da vaše putovanje organizujte što povoljnije, predlažemo vam let do Dortmunda, avio karte Beograd Dortmund su u prodaji već od 4699 rsd u jednom pravcu! Više informacija na stranici – Wizz Air avio karte. Za informaciju o ceni avio karte i kupovini pozovite naše agente – 011/ 63 00 133 ili 63 00 132.

Za dobre ponude avionskih karata predlažemo da ostanete u kontaktu sa nama, pratite nas na Facebook Aerotravel, Twitter Aero_Travel ili se upišite na mailing listu.

  • Avio karta
  • Mapa