Jeftine avio karte Beograd Brisel

Cena od 254
Lokacija Brisel
Aerodrom Brussels
Avio kompanija Air Serbia
  • Avio karta
  • Mapa

Najjeftinija avio karta iz Beograda do Brisela od 254 eur sa ručnom torbom, povratno putovanje. U cenu su uračunate sve takse, osim troškova za izdavanje avio karte. Direktan let, prevoznik Air Serbia. Cena avionske karte za Brisel ima odredjene restrikcije u periodu putovanja i važi na odredjenim letovima, JU300 i JU305. Jedan od uslova tarife jeste i kupovina minimum 30 dana pre putovanja.

Brisel (BRU) danas je glavni i najveći grad Belgije i sedište Evropske unije. Prostire se na obalama reke Sene. Grad karakteriše izuzetno lepa arhitektura različitih stilova, brojni muzeji, katedrale i crkve i lepo uredjeni parkovi. Glavni trg je Grand Place koji se nalazi na Unesco-voj listi baština, sa najpoznatijim gradjevinama Kraljevska kuća i Gradska većnica iz 15.veka. Jedan od simbola grada je i konstrukcija Atomium. Posebnu turističku atrakciju predstavlja i palata kralja Belgije, otvorena za posete u letnjim mesecima, kao i katedrala iz 11.veka Sveti Mihail i Gudula.

Rezervišite avionsku kartu Beograd Brussels još danas!

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Facebook stranicu ili se upišite na mailing listu. Promotivne cene su značajno jeftinije od regularnih cena.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

  • Avio karta
  • Mapa