Avionske karte Beograd Bangkok

Cena od 589
Lokacija Bankok
Aerodrom SUVARNABHUMI INTL (BKK)
Avio kompanija Aeroflot
  • Avio karta
  • Mapa

Ukoliko vam je potrebna najbolja ponuda avio karte za Bankok na pravom ste mestu, jer su sve avio kompanije dostupne na samo nekoliko klika putem online pretrage na sajtu Aerotravel. Uporedite cene avio kompanija Qatar, Aeroflot, Etihad Airways i Emirates za putovanje u Bankok, Tajland. Cena povratne avionske karte Beograd – Bankok – Beograd od 589 eur. U cenu avio karte su uračunate sve pripadajuće takse. Let je sa presedanjem u Moskvi, prevoznik Aeroflot.

Proverite da li je u toku promotivna akcija za Bankok kada avionska karta može biti još jeftinija. Pozovite Aerotravel ili proverite na stranici Avio promocije

Kako je Bangkok veoma popularna egzotična destinacija, avio kompanije Etihad Airways, Qatar, Emirates i Aeroflot se utrkuju sa promotivnim ponudama za Bankok. Vaše je samo da iskoristite odličnu ponudu i putujete jeftinije za Bankok. Pratite aktuelne ponude na sajtu aerotravel ili se upišite na mailing listu. Cena je informativnog karaktera, broj mesta je ograničen.

Bankok je odlična destinacija da pobegnete od zime  i uživate u atraktivnim plažama, autentičnoj kulturi, dobroj kuhinji i noćnom životu. Kupite avionsku kartu u Aerotravelu pozovite naše agente, mi tražimo najbolju ponudu za vaše putovanje.

  • Avio karta
  • Mapa