Avio karte Beograd Amsterdam

Cena od 215
Lokacija Amsterdam
Aerodrom Shipol Amsterdam
Avio kompanija Air Serbia
  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa

Kod nas možete kupiti jeftine avio karte do Amsterdama. Avionske karte Beograd Amsterdam Beograd cena sa svim taksama od 215 eur. Avio karte za Amsterdam možete kupiti na rate čekovima gradjana. U cenu nisu uključeni troškovi izdavanja avionske karte. Direktan let nacionalne avio kompanije Air Serbia. Tarifa ima odredjene restrikcije u periodu putovanja i važi na odredjenim letovima, JU360 i JU365. Avio kompanija zadržava pravo promene uslova i cene bez prethodne najave.

Low cost avio karte za Amsterdam – proverite kod naših agenata cenu do Amsterdama aerodrom Ajndhoven sa niskobudžetnom avio kompanijom Wizz Air.
Cena avio karte Beograd Ajdhoven od 3399 rsd u jednom pravcu, više o uslovima ponude pogledajte na stranici Avio karte Wizz Air.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center 011 / 63 00 133 ili učinite to putem online pretrage.

Informišite se pre puta o mogućnostima prevoza od/do aerodroma.

Ukoliko želite da budete uvek informisani o aktuelnim avio promocijama pratite našu zvaničnu Aerotravel Facebook stranicu.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

 

 

 

Prevoz od / do aerodroma Schipol Amsterdam

Aerodrom Schiphol je veoma blizu Amsterdama i postoji nekoliko načina da brzo stignete do centra grada. Nakon što preuzmete prtljag, izlazite na Shiphol Plaza i jednostavno pratite oznake za voz, shutle bus, taxi ili rent-a-car.

Voz je najjeftini način da stignete od aerodroma do grada i možda najkomotniji, obzirom da vozovi saobraćaju 24 sata dnevno . Stanica se nalazi odmah ispod terminala aerodroma.

Putovanje od aerodroma do glavne železničke stanice u Amsterdamu traje oko 20 minuta, cena povratne karte iznosi 8 eur, a karte u jednom pravcu 4 eur. Karte se kupuju na automatima žute boje, a dosupne su takodje i na recepciji/desku, gde od osoblja deska možete dobiti sve informacije o putovanju vozom kroz Holandiju.

Autobus
Aerodrom Shiphol ima raširenu mrežu direktnih autobuskih linija koje ga povezuju za Amsterdamom i okolnim gradovima. Stanica za sve linije je na Shiphol Plaza, odmah ispred sale za odlaske i dolaske.

Najvažnije bus linije su:

-Amsterdam centar grada – linija 197 – Amsterdam Airport Expres, polazak je na svakih 15 minuta. Više informacija o ovoj liniji na adresi www.bus197.nl
-Amsterdam jug – Autobus 310
-Amsterdam Sloterdijk- Autobus 69
-Amsterdam Bijlmer Arena – Autobus 300

Autobusi saobraćaju na svakih 15 do 30 minuta, zavisno od linije.
Hotel Shuttle bus

Aerodrom Shuttle bus povezuje preko 100 hotela u gradu i to je jeftinija varijanta u odnosu na taxi.

Ukoliko vaš hotel nema besplatan transfer, karta u jednom pravcu košta 13,50 eur, a autobusi saobraćaju na svakih 10 minuta, izmedju 06.00 ujutro i 19.00 časova poslepodne.

Taxi
Cena taxi prevoza od aerodroma do Amsterdama se kreće od 33 eur do 40 eur, u zavisnosti od destinacije.

Pročitajte detaljnije o aerodromu na stranici Aerodrom Schipol Amsterdam

 

  • Avio karta
  • Transfer od/do aerodroma
  • Mapa