Jeftine avio karte do Abu Dabia

Cena od 382
Lokacija Abu Dabi
Aerodrom Abu Dhabi International
Avio kompanija Air Serbia
  • Avio karta
  • Mapa

Najjeftinija povratna avio karta Beograd Abu Dabi od 382 eur. Direktan let nacionalne avio kompanije Air Serbia. U cenu avio karte su uključene sve takse osim troškova za izdavanje avionske karte. Izmedju ostalog, tarifa važi za početak putovanja od 01.januara do 30.juna ili od 01.septembra do 13.decembra. Takodje, na liniji izmedju Beograda i Ujedinjenih Arapskih Emirata, tarifa je dozvoljena na letovima odredjenim danima u nedelji i to: ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom. Avio kompanija zadržava pravo promene uslova i cena bez prethodne najave.

Na avio liniji Beograd Abu Dabi, dozvoljeni čekirani prtljag je 23kg. Ukoliko želite avio kartu do Dubaija,  obezbedjen je transfer autobusom po sletanju na aerodrom u Abu Dabi. Vožnja traje 60 minuta, a cena avio karte je ista kao i za Abu Dabi.

Kod naših agenata možete proveriti cenu  Beograd Dubai i na direktnom letu avio kompanije Fly Dubai.

Cena je informativnog karaktera data kao najniža tarifa avio kompanije Air Serbia. Mogućnost rezervacije zavisi od raspoloživosti, broj mesta je ograničen. Za preciznu informaciju na Vaše datume putovanja pozovite naš call center ili učinite to putem online pretrage.

U Beogradu je otvorena Ambasada Ujedinjenih Arapskih Emirata, informišite se na stranici Viza za Ujedinjene Arapske Emirate.

Kod nas možete rezervisati hotel i transfer od/do aerodroma u inostranstvu.

Osigurajte se kod nas po najboljim cenama Sava Osiguranja.

  • Avio karta
  • Mapa