Avio karte Malta

Cena od 224
Lokacija Malta
Avio kompanija Alitalia ; Alitalia
  • Avio karta
  • Mapa

Potrebna vam je avionska karta Beograd Malta? Najjeftinija cena avionske karte za Maltu iznosi od 224 eur. Let je sa presedanjem preko Rima. U cenu su uključene sve takse i troškovi, internet rezervacija. Avionsku kartu možete rezervisati online ili nas pozovite. Prikazana cena putem online pretrage je total cena koja se odnosi samo ukoliko rezervišete online. Prednost je što ćete ostavariti popust a imaćete podršku naših agenata tokom vašeg putovanja.

Direktan let iz Beograda za Maltu ima Air Serbia, samo tokom letnje sezone, u ovoj godini to je u periodu od 27.juna do 15.septembra 2015.

Ukoliko želite da uštedite dobre cene za Maltu dostupne su za putovanja iz Sofije sa avio kompanijom Wizz Air. Pozovite nas za sve informacije.

Prikazana cena je informativnog karaktera. Validna ponuda je samo na datum putovanja. Proverite cenu i ne zaboravite da najnižu cenu možete rezervisati samo ako planirate na vreme vaše putovanje. Što je datum putovanja bliži cene su više. Avio kompanija ne prodaje ceo let po istoj ceni, broj mesta je ograničen!

Preporuka – kupite povratnu avio kartu za Maltu. Avio kompanije upozoravaju na mogućnost vraćanja sa granice ukoliko imate kartu u jednom pravcu. Informišite se u nadležnoj ambasadi za vaše putovanje. Aerotravel ne snosi odgovornost ukoliko nemate svu potrebnu dokumentaciju.

Super ponude i informacije za putovanja možete pratiti putem naše Facebook stranice.

  • Avio karta
  • Mapa